image

Novosti

image

Je l'  vas mališani već zapitkuju oko Nove godine? Da li će dobiti baš onu igračku koju žele, da li će biti njihovih omiljenih slatkiša i, najvažnije, dolazi li Deda Mraz? Odabir igračaka prepuštamo vama, ali zato, postarali smo se za ono što je najviše važno — Deda Mraza! Slatkiši se, naravno, podrazumevaju.

Kako bismo obradovali sve male i velike ljubitelje Štark poslastica, nastavljamo najslađu Štark tradiciju. Naša prošlogodišnja akcija sa Deda Mrazom je izazvala veliko
interesovanje i mnogim mališanima ulepšala doček na najlepši način, pa zato, i ove godine Štark Deda Mraz dolazi kod vas! 

Posetite Ja volim Štark radnje u periodu od 13. do 30. decembra i kupite novogodišnji paketić u minimalnom iznosu od 1800 dinara, a naš Deda Mraz će vam ga besplatno doneti na adresu u
željenom terminu! Svoj termin možete rezervisati pozivom na broj našeg korisničkog centra: 0800 200 003, a na isti broj nas možete pozvati i za više informacija. Naše ljubazne kolege su
vam na raspolaganju, a naravno, isto važi i za naše radnice u Ja volim Štark radnjama. 

Želimo vam najmagičnije praznike do sada, u okrilju porodice i sa puno omiljenih Štark poslastica.

Srećna Nova godina!

Saznaj više
image

Novo izdanje Ja volim Štark radnje u Sarajevskoj!

Bilo da vas put navede na Sarajevsku ulicu, ili, pak, ovaj kutak grada smatrate svojim komšilukom,
sigurno ste imali prilike da zapazite jedan slatki izlog u kome stanuju najlepše poslastice. Reč je,
naravno, o Ja volim Štark prodavnici!

Smeštena na adresi Sarajevska 2a, Ja volim Štark radnja je mesto na koje sladokusci rado svraćaju po
dnevnu dozu omiljenih Štark proizvoda i poklon pakovanja za sve prilike. Kako bismo svojim dragim
mušterijama kupovinu učinili još prijatnijom, renovirali smo vašu omiljenu radnju u Sarajevskoj ulici!
Rezultati - slatki kao što možete zamisliti! Još lepši izlog i ambijent koji odiše toplinom kupovinu čine
ugodnijom nego ikad, a kako bi iskustvo bilo potpuno, organizovali smo par iznenađenja i specijalne
popuste za sve koji su nas posetili na dan otvaranja, 18. oktobra.

Za slučaj da ste propustili otvaranje, jedva čekamo da nas posetite u novom, renoviranom ambijentu
Ja volim Štark radnje u Sarajevskoj! Do sledećeg slatkog povoda - znate na kojoj smo adresi!

Saznaj više
image

Poklon od srca

Za početak škole, slavu, poslovni uspeh, rođendan ili neku drugu priliku, najbolji dar je uvek onaj koji se poklanja od srca.

Umetnost kreiranja poklona je veština kojom naši zaposleni u Ja volim Štark radnjama savršeno vladaju, u šta ćete se već uveriti i sami.  Na vama je samo da poželite jedan poklon paket, a naše ljubazno osoblje će vašu slatku zamisao pretvoriti u najlepši znak pažnje. 

Poklon korpe za slave i poslovne prilike, pinjate za žurke i rođendane, kutije sa turističkim pozdravima i ispisima za svaku priliku prvi su korak u kreiranju poklona od srca. Sledeći je još slađi, treba odabrati šta da se nađe unutra. A znate kakva je situacija u našim radnjama - najukusnije Štark poslastice samo čekaju da budu zapakovane kako bi pronašle put do vaših najdražih!

Ukoliko ne želite da napuštate udobnost svoje fotelje, naše proizvode možete poručiti online putem Wolt i Glovo aplikacije, ili preko Shoppster platforme za dostavu bilo gde u Srbiji.

Saznaj više
image

Dan čokolade sa Štarkom

Povodom Svetskog dana čokolade, Ja volim Štark i Najlepše želje su se udružili kako bi svi sladokusci u
najslađem danu tokom godine uživali #punimsrcem.

Naši posetioci su imali priliku da 7. jula, na svih 15 Ja volim Štark lokacija u Beogradu, Novom Sadu i
Nišu iskoriste neodoljive popuste na sve vrste čokolada i čokoladnih dražeja. Da bi doživljaj bio
potpun, svako koga je put tog dana naveo u centar Beograda, odnosno u Vase Čarapića 3, imao je
priliku da iskusi šta znači uživanje u Danu čokolade punim srcem!

Osim čokoladne fontane, prepoznatljivih Štarkovih proizvoda, ekskluzivnog isprobavanja noviteta, za
sve naše potrošače, influensere i drage saradnike smo pripremili prezentaciju koja ih je vodila kroz
istoriju postojanja Najlepših želja od nastanka do danas. Tu je bila i photobooth postavka koja je
omogućila da čokoladne uspomene tog dana ostanu sačuvane kroz fotografije koje su svi posetioci
dobili na poklon.

Slatko vas pozdravljamo do neke sledeće prilike!

Vaš Ja volim Štark

Saznaj više
image

Ja volim Štark slavi rođendane - vi dobijate poklone!

Iza dugog postojanja najslađih Štark lokacija stoji tradicija, kvalitet usluge i jedinstveni asortiman Štark proizvoda. Međutim, neke od Ja volim Štark prodavnica su tu tek nekoliko godina, ali su mnogima od vas već postala najdraža mesta koja posećujete kada želite da dopunite svoje slatke zalihe!

U to ime, ove godine smo 28. maja proslavili treći rođendan naše prodavnice u Novom Sadu, a 11. juna prvi rođendan Ja volim Štark prodavnice u Nišu. Kako su najvažniji deo ove slatke tradicije naši potrošači, odlučili smo da sve Novosađane i Nišlije koji su rođeni na ove datume obradujemo neodoljivim poklon paketima!
Naravno, mislili smo na ostale obožavatelje Štarka i za njih pripremili popuste do 50% na slatki i slani asortiman.

Hvala vam što nam kontinuirano poklanjate svoje poverenje i iznova birate Štark proizvode koji su tu da vas podsete da je moguće ispuniti sve želje - pa čak i one najčokoladnije!

Saznaj više
image

Poklon sa najslađom porukom

"Ja volim Štark" sada već tradicionalno, za Dan zaljubljenih i Osmi mart, organizuje akcije kaligrafskog ispisivanja poruka na Najlepše želje čokoladama. Naši potrošači su imali priliku da uživaju u prijatnoj atmosferi Ja volim Štark prodavnica, dok je iskusan tim kreativnih kaligrafa radio na prenošenju originalnih poruka namenjenih njihovim lepšim polovinama, mamama, sestrama, kolegama i najdražim prijateljima.

Osim kaligrafa, potrudili smo se da u ovim mesecima sve ljubitelje Štarkovih proizvoda dočeka asortiman obogaćen neočekivanim iznenađenjima. Tako su put do naših polica, a potom i do vaših srca, našli čokoladni Štark buketi, Love limenke, Štark pinjate i još mnogo drugih neodoljivih proizvoda...

Nije tajna da se najlepši čokoladni snovi ostvaruju na najslađim Štark lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu; zato kada poželite nekoga da obradujete originalnim poklonom, znate na koja vrata da pokucate...

P.S. Šifra je: I ja volim Štark!

Saznaj više
image

„Ja Volim Štark“ prodavnice se priključuju akciji Beogradske filharmonije „Muzika svuda“

„Ja Volim Štark“ prodavnice se priključuju akciji Beogradske filharmonije „Muzika svuda“, tako što će posetioci „Ja Volim Štark“ prodavnica na svim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od 8. marta do kraja aprila imati priliku da slušaju repertoar Beogradske filharmonije.

Ovom akcijom, „Ja Volim Štark“ želi da svojim vernim potrošačima, napravi još prijatniju atmosferu u prodavnicama tako da, dok kupuju omiljene proizvode, uživaju uz zvuke Betovena, Mocarta i mnogih drugih kompozitora u izvođenju Beogradske filharmonije. Imajući u vidu aktuelnu situaciju, Filharmonija je celokupnu sezonu izmestila i van koncertne dvorane. Zbog ograničenog broja publike koji može da je sluša u sali, Beogradska filharmonija snima svoje nastupe i taj repertoar može da se čuje svugde gde je publici lako dostupan, a sada i u Ja Volim Štark prodavnicama.

Uz prve dane proleća posetite „Ja Volim Štark“ prodavnice i proverite da li Bananica i Smoki imaju lepši ukus uz klasičnu muziku.

#muzikasvuda #javolimstark

Saznaj više