image

image

Shoppster donosi Ja volim Štark proizvode do vas!

Da li i vi sa nestpljenjem iščekujete onaj trenutak na kraju radnog dana kada ćete napokon obući nešto komforno i prepustiti se uživanju uz novu epizodu serije? A da uživanje bude potpuno, neophodno je da se pri ruci nađu i vaše omiljene Štark poslastice, zar ne?

Kako bismo se postarali da ništa, pa čak ni odlazak do radnje ne prekida vaše uživanje, udružili smo se sa Shoppster platformom koja naše proizvode donosi do vas! Gde god da se nalazite u Srbiji, slatki i slani Štark proizvodi, kao i naša poklon pakovanja za sve prilike, dostupni su vam za poručivanje u samo par klikova!

Bilo da ste u gužvi na poslu ili ušuškani kod kuće, naši proizvodi će uvek naći put do vašeg srca. Naravno, pored Shoppster platforme koja dostavlja na teritoriji cele Srbije, možete ih poručiti i preko aplikacija Wolt i Glovo, ukoliko se nalazite u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu.

Znamo da vam se apetit već probudio tokom čitanja ovih redova, zato ne oklevajte! Pogledajte našu ponudu na sajtu Shoppstera klikom na link i poručite odmah! Vaše omiljene poslastice samo čekaju da krenu u pravcu vaše adrese.